Vážení zákazníci, vítáme Vás na našem e-shopu. V rychlosti pár informací: 1. Pro zákazníky ze Slovenska a jiných zemí, pokud chcete platit v eurech na euro účet, přepněte si e-shop na eure pro přepočet měny - pravý horní roh :-) 2. Dobírky – nastavíme po předchozí domluvě – telefon, e-mail nebo stačí napsat do poznámky k objednávce 3. Odesíláme 2x týdně – převážně středa, pátek, není to dogma. Pokud chcete zboží urgentně, zavolejte, domluvíme se. 4. Pokud telefon nezvedáme, pošlete SMS zavoláme zpět :-) 5. E-shop funguje při současné práci, to znamená, že objednávky odbavujeme každý den večer, přes den jsme v práci. Ostrý provoz bude se spuštěním prodejny. Děkujeme za věrnost, pochopení a těšíme se na další spolupráci. Po spuštění obchodu bude každý stálý zákazník odměněn za věrnost a vstřícnost :-)
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 005,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.05.2019
Zrušení dobírek
Z důvodu velmi častého nepřebírání objednaného zboží, které bylo zasláno na dobírku jsme byli nuceni tuto službu zrušit. Nově je dobírka pouze na vyžá... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Sledujte můj YouTube kanál:

Jsme také na Facebooku a Instagramu

Chcete vědět více? přidejte se k nám!

Zajímavé typy, rady a slevy pro členy.

 

Sponzoři e-shopu:

Spřátelené weby:

Dodavatelé železnice:

 

Dodavatelé nářadí:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů